Egy másik öreg mítosz, amelyet a képernyőkön játszottak le?

Egy másik öreg mítosz, amelyet a képernyőkön játszottak le?

Ehelyett folytatja: „Ennek eredményeként az orális fogamzásgátló tabletták rendszeres időszakokat eredményeznek, függetlenül a mögöttes petefészek funkciójától. Tehát a tabletták elfedik a hormonális rendellenességeket, mint például a policisztás petefészek szindróma (PCOS). mint] a korábbi fogamzásgátló tabletták használatának eredményeként. ”

2. Akadály módszerek

mi ezek

Férfi és női óvszer (mint a membránok)

profi

árprotekció a STI -k ellen

COSS

Megszakíthatja az érzékenységet, ami allergiás reakciót okoz

, amit az orvosok mondanak

„Hagyhat egy membránt a helyén 24-48 órán keresztül” – mondja Dr. Sekhon. Ez azt is „védelmet nyújt a több közösülésről szóló cselekmény elleni elképzelés ellen”. Fogamzásgátló implantátumok

mi azok

hosszú távú fogamzásgátló implantátumok, amelyek felszabadítják a hormonokat és védik a terhességet (például IUD-k és nexplanon, egy karimplantátum)

Előnyök

A leghatékonyabb fogamzásgátló módszer

Hátrányok

A mellékhatások közé tartozik a szabálytalan vérzés, a mell érzékenysége, a kitörések, a puffadás és Ezek közül a lárcsok (hosszú hatású, visszafordítható fogamzásgátlás)-más reverzibilis fogamzásgátlási módszerekkel összehasonlítva-az, hogy nem követelik meg a nőt, hogy bármit is tegyenek, miután beillesztik vagy beültetik őket ”-magyarázza Dr. Witt.

Ha küzd a fogamzásgátló tabletták következetes szedésével, például a fogamzásgátló implantátumok jobb alternatíva lehet.

dr. Witt azt is megjegyzi, hogy 10 éves folyamatos használatra jóváhagyják őket. „Egy egészségügyi szakembernek be kell helyezni vagy beültetni (és eltávolítani). Miután az eszközt eltávolították, a termékenység visszatérése gyors. ”

4. Fogamzásgátló szivacs

mi az

egy spermicid-áztatott szivacs, amely blokkolja és megöli a spermát, mielőtt beléphet a reproduktív traktusba

profi

nem A helyén maradj egy nappali protektáláshoz a sperma többszörös expozíciója ellen

Cons

nem védi a stisamay ellen, allergiás reakciót vagy érzékenységet okozhat. A spermicid aktiválásához manuálisan illessze be a szivacsot (heveder oldalra lefelé, felfelé) vagy legfeljebb 24 órával a szex előtt.

dr. Sekhon azt tanácsolja, hasznos referencia hogy a fogamzásgátló szivacsokat legalább hat órán át tartsa a hatálybalépés után. Óvatosan húzza fel a hevedert, hogy eltávolítsa.

5. Fogamzásgátló javítás

mi az

egy ösztrogén és progesztin tapasz, amely megakadályozza az ovulációt és megvastagítja a méhnyak nyálkahártyáját

pros

enyhe vagy nincs mellékhatás COSS

A potenciális mellékhatások közé tartozik a hányinger, fejfájás és/vagy az emlő érzékenysége

Amit az orvosok mondanak

A fogamzásgátló javítás egy hétig elegendő hormonot bocsát ki. Ügyeljen arra, hogy minden héten változtassa meg a javítást. Ezzel szemben továbbra is alkalmazhatja azt a héten, hogy elkerülje az időszakot. Mindkét módszer biztonságos és hatékony a terhesség megelőzése érdekében.

Végül a mellékhatások nem mindig jelentkeznek. Mégis, ha vannak, Dr. Sekhon azt mondja, hogy általában erősebbek a dohányosokban.

6. Hüvelyi gyűrű

mi az

egy rugalmas gyűrű, amelyet hüvelyesen hüvelyi helyen helyeznek el három hetes védelemre egy időben

profi

okozhat könnyebb periódusokat. Tünetek

COSS

A mellékhatások közé tartozik a mell érzékenysége és a fejfájás

Mit mondanak az orvosok

Mint a fogamzásgátló tabletták, Dr. Sekhon azt mondja, hogy a vaginális gyűrű beillesztése egy hetes eltávolításra szólít fel. Engedje meg egy periódust. Depo-provera injekció

mi az

A terhesség-megelőzési injekciót háromhavonta adják be > Hátrányok

elnyomhatja az ovulációt

, amit az orvosok mondanak

“Az egyetlen fogamzásgátló, amely sok hónapon keresztül hosszabb ideig elnyomhatja az ovulációt a [abbahagyás] után. részvények. A közeljövőben valószínűleg a legjobb, ha ezt a fogamzásgátlási módszert leveszik az asztalról. Csak a megfejtés kérdése, hogy melyik módszer működik az Ön számára. Feltétlenül beszélje meg nemcsak a fogamzásgátló előnyeit, hanem a potenciális mellékhatásokat is. Ha kérdései vannak, akkor fedeztük Önt. A szakértők lebontják a leggyakoribb szexmítoszokat és tényeket. Ha sok kérdése van a szexuális wellness -rel kapcsolatban, akkor nem vagy egyedül. Ez egy bonyolult és személyes téma – és a válaszok megfélemlítése lehet. “Úgy gondolom, hogy a szex körül annyi zavar van, mert ez még társadalmilag tabu” – mondja Goody Howard, MPH, a Royal szexuális oktatója. “Mi egy túlzott kultúra vagyunk, amelyet nem értek túl.” Ez azt jelenti, hogy még mindig sok rejtély van a szexuális egészség és a bensőséges ellátás részei körül – ezért itt vagyunk, hogy segítsünk. A közösüléstől a szexuális játékoktól a hüvelyi egészségig, profikjaink mindent lebontanak, amit soha nem tanultak az osztályban. Howard szerint a nagy O elérésére szolgáló nyomás azt mondja, hogy ez nem szükséges a kellemes élményhez. “Jó szexet szerezhetsz orgazmus nélkül” – mondja. “A szex az öröm felfedezéséről szól, és ez nem feltétlenül jelenti az orgazmust.”

Valójában azt mondja, hogy a túlságosan a befejezésre való összpontosítás csökkentheti a szex általános tapasztalatait. “Annyira a nagy o -ra összpontosítunk, hogy egy másik ember megtapasztalásának öröme elveszik a fordításban” – mondja. Ne feledje, hogy sok tényező befolyásolhatja az orgazmus (például a gyógyszeres kezelés, az alvás és a stressz) képességét, ahelyett, hogy az orgazmusra nyomja magát, összpontosítson az élmény élvezetére – és ügyeljen arra, hogy kommunikáljon a partnerével arról, hogy mi tetszik.

Mítosz: Az alacsony nemi vágy ritka

Ha a nemi vágy csökkenése tapasztal, akkor nem vagy egyedül. „A nők egyharmada arról számol be, hogy alacsony a nemi vágyat”-mondja Cody Sanders, HHP, AADP, Fn. És ezzel nagy a stressz terhelés – és semmi sem öli meg a hangulatot, mint a stresszt ” – mondja Sanders. “Az alacsony libidó egyéb általános okai nem érezhetik magukat a saját bőrében vagy boldogtalan kapcsolatban.” Vannak olyan egészségügyi problémák is, mint a pajzsmirigyproblémák, a cukorbetegség, a szorongás és a depresszió, amelyekről ismert, hogy csökkentik a nemi vágyat. “Hormonjaink az egész hónap folyamán ingadoznak, tehát normális a nemi vágy különböző szintjeitől függően, attól függően, hogy a havi ciklus mi szakaszában vagyunk” – mondja. „A nők valószínűleg a havi ciklusuk közepén, az ovulációs szakaszukban megtapasztalják a legmagasabb nemi vágyat.”

Ha alacsony libidóval foglalkozik, Sanders azt mondja, hogy a legjobb dolog, amit tehetsz. beszélj róla. “Beszélhet arról, hogy megpróbálja fűszerezni a dolgokat, vagy hogy a partnere segítsen csökkenteni a tapasztalt stressz mennyiségét, vagy esetleg együtt láthat egy szexuális terapeutát, hogy megerősítse a kötelékét és újra felidézze a lángját” – mondja. Azt is javasolja, hogy beszéljen egy megbízható egészségügyi szakemberrel, aki természetes megoldásokat adhat Önnek az egészséges hormon -egyensúly támogatására életmód stratégiák, táplálkozás és kiegészítés révén.

mítosz: áfonyalé kezeli az uti

Valószínűleg látta, hogy ez a szexmítosz filmekben játszik: egy nő UTI -t kap, és áfonyalét iszik, hogy tisztázza. Sajnos ez valójában csak egy mítosz. “Nincs bizonyíték arra, hogy az áfonyalé kezeli az UTI-t”-mondja Gaby Vaca-Flores, az RDN, a HUM oktatási szakembere. „A húgyúti fertőzések általában antibiotikumkezelést igényelnek.”

Tehát miért összpontosít az áfonyára, amikor az UTI -ra vonatkozik? “Bizonyítékok vannak arra, hogy egyes áfonyalevelek segíthetnek csökkenteni a fertőzés valószínűségét”-mondja Vaca-Flores. „Általában a húgyúti problémák akkor merülnek fel, ha vannak olyan egyensúlyhiányok, amelyek olyan baktériumok felhalmozódásához vezetnek, mint az E. coli. Szerencsére az áfonya termékek és kiegészítők, amelyek elegendő proanthocianidint szállítanak, közismert áfonya PAC -ként, segíthetnek megakadályozni a baktériumok ragaszkodását, és ezért támogathatják az egészségesebb húgyúti traktust. ” Ha kiegészítőt keres, próbálja ki a Hum Nutrition privát partiját, amely tele van áfonya PAC -kkal, hogy elősegítse az egészséges húgyúti traktus elősegítését. >

Itt van egy másik módszer a húgyúti egészség előmozdítására és az UTI tartására az öbölben. A tanulmányok kimutatták, hogy a közvetlenül a szex utáni pisilés az egyik leghatékonyabb módszer a rendszer tisztaságának megőrzésére. Miközben azonnal a fürdőszobába indul, miután befejezte, nem hangzik vonzónak, határozottan megvannak az előnyei. A szexuális kapcsolat a baktériumokat a húgycsőbe tolja, de a cselekedet elvégzése után a fürdőszobába való belépés mindent kiüríthet, segítve az UTI -k megelőzését. Próbáljon meg közvetlenül a fürdőszobába menni, miután elkészült – még akkor is, ha úgy érzi, hogy nem kell. Számos olyan termék a piacon, amely megígéri, hogy a nemi szervek tisztán válnak. De a mélytisztítás odakint több kárt okozhat, mint hasznot. Hagyja ki a durva szappanokat vagy más termékeket (gondolom: duzzanat). Nem csak irritálóak lehetnek, hanem el is dobhatják a hüvely természetes egyensúlyát (olyan fertőzéseket okozhatnak, mint a bakteriális vaginosis). Ne feledje, hogy a hüvely öntisztító, és úgy működik, hogy kiegyensúlyozott és egészséges maradjon. Ragaszkodjon a meleg vízhez és a szelíd szappanhoz, és hagyja, hogy a bitjeid megtegyék a dolgát. És ha fájdalmat, szagot vagy kellemetlenséget tapasztal, forduljon orvoshoz. , ez nem szükségszerűség. Valójában a lefelé tartó haj segít csökkenteni a súrlódást a szex során, és megvédheti a baktériumokat és más kórokozókat. Ha mindent meg akarja engedni, csak győződjön meg arról, hogy biztonságosan eltávolítja-e a hajat (előzetesen hámlasztja és használja a tiszta szerszámokat), és gondozza a bőrt az eltávolítás után.

mítosz: Nem lehet teherbe esni az Ön időszakában

Az összes korszakban a nemi mítoszokból, amelyek körül lebegnek, ez valószínűleg a leggyakoribb. Amíg a menstruációja van, kevésbé valószínű, hogy teherbe esik, de az Amerikai Terhességi Szövetség szerint ez határozottan nem lehetetlen. A sperma legfeljebb öt napig élhet egy nő reproduktív rendszerében, ami azt jelenti, hogy teherbe eshet, miközben a cikluson van.

Vannak végtelen cikkek, amelyek azt állítják, hogy bizonyos ételek (például ananász) megváltoztathatják a sperma ízlését. De igaz? “Ebben az időben nincs bizonyíték, amely megmutatja az ételek és a sperma íze közötti kapcsolatot”-mondja Vaca-Flores. “Mivel azonban az ételek más testi folyadékokat, például izzadságot és nyálot is befolyásolhatnak, lehet, hogy érdemes lehet azt a gondolatot, hogy az étel megváltoztathatja a sperma ízlését.”

Mítosz: A szexuális játékok használata érzéketlenítheti Önt partnereknek

Látta, hogy az öreg mítosz a képernyőn játszik: Miután egy karakter új szexuális játékot használ, ők A partnereknek érzékelhető. De Howard azt mondja, hogy ez egyszerűen nem igaz. “Mindaddig, amíg a kenőanyagot használják, és a beállítást a leglassabb és a leggyorsabb is megtapasztalják, a nemi szerveket nem lehet érzékelni a szexuális játékokkal” – mondja. Csak győződjön meg arról, hogy minden felhasználás után megfelelően fertőtleníti -e a játékokat, hogy ne tapasztaljon irritációt vagy fertőzést. (A szakértők szerint nézzen meg valami új játékot? Akár egyedülálló, akár egyszerűen egyéni ülésre vágyik, sok megbélyegzés van a maszturbáció körül. De valójában ez jobb szeretővé teheti. „Ha nem tudod, mit szeretsz, hogyan tudod ezt kommunikálni a partnerével?”-mondja Howard. természetes, de tiszta kezekkel és kenőanyaggal kell elvégezni. ”„ Nyárs vagy krém használata kenőanyag helyett károsíthatja a (klitorális és pénisz) erekció során használt ereket ”. Ráadásul irritációhoz vagy fertőzéshez vezethet. „A spriccel a Skene mirigyéből (női prosztata) és a hólyagból származó vízből készül” – magyarázza. „Nyomási mennyiségű karbamid van benne, mert kiutasítják a húgycsőből, de a péniszből is kiürülnek.”

Mítosz: A behatolás szükséges egy orgazmushoz

Egy másik életkor- Régi mítosz, amelyet a képernyőkön játszottak le? Az orgazmushoz behatolás szükséges. És bár ez határozottan ez a helyzet másoknak, másoknak – különösen a nőknek -, hogy más típusú stimulációs típusok hatékonyabbak (gondolj: orális szex, előjáték és még sok más). “A nem csupán nemi orgazmusok vannak” – mondja Howard. “Fedezze fel az orgazmus elérésének más módjait, például a mellbimbó játékát és a mentális stimulációt.” Egy tanulmány megállapította, hogy a nők kevésbé valószínű, hogy csúcspontja, mint a férfiak, de nagyobb valószínűséggel csúcspontja, ha szexuális találkozásuk orális stimulációt jelent. Azok a nők, akik beszámoltak az orgazmusról, nagyobb valószínűséggel vesznek részt más stimuláló tevékenységekben is, mint például a szexről a szexről való beszélgetés, az új pozíciók kipróbálása, a fantáziák kilépése.

A receptfejlesztő és az élelmiszer-stylist Nasim Lahbichi süti a csokoládé-narancssárga torta receptjét. A legjobb rész? Elég egészséges ahhoz, hogy reggelire enni! Nyugodtan mondhatjuk, hogy az élelmezési örökkévaló szeretetem azzal kezdődött, hogy megtanulja, hogyan kell a tökéletes tojást három éves korában összecsapni. (Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egészséges vagy szükséges!) De örülök, hogy azt javaslom, hogy még mindig rendelkezzünk „desszert” reggelire – most csak egészségesebb! H2>

Íme, hogyan lehet tápláló, egészséges és eléggé kitölteni csokoládé narancssárga süteményt, hogy bármely nap elinduljon. zablisztbe) használják a sütemény alapjaként. A zab segítséget nyújt a teljes és a pályán, hogy elérje a napi ajánlott mennyiségű rostot. Ehelyett étkezés. A len étel bizonyos kötési tulajdonságokat és egészséges zsírokat biztosít ehhez az ételhez. Egy kis emelés (a sütőporral való savas reakciónak köszönhetően) segít a nap első dolgának ragyogni reggel

kakaópor + vanília kivonat

Most egy kulcsfontosságú tipp minden olyan recepthez hogy beépítsen egy adag vanília kivonatot.